avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, am achiziționat o mașină cu plata cash ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, am achiziționat o mașină cu plata cash și la câteva ...

Buna ziua, am achiziționat o mașină cu plata cash și la câteva zile am fost nevoita sa o returnez din cauza unor vicii ascunse! Firma de la care am cumpărat o s a angajat printre un document redactat de un avocat că în 25 zile îmi returnează banii!
Întrebarea mea este daca nu este specificat modul în care sunt socotite zilele( calendaristic sau lucrătoare ) cum se socotesc aceste zile? Mulțumesc pt răspuns !
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:07, 4 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Macar sa vi-i dea cum or fi, chiar si lucratoare. De regula, cand nu se specifica, sunt calendaristice.
Ultima modificare: Vineri, 4 Noiembrie 2022
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare produs cumparat din magazin zoltar zoltar Am cumparat o pereche de ochelari de soare de la o firma de renume care au vicii de refractie. Mentionez ca am cumparat produsul din magazin si nu ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina si ma pacalit pot sal dau in judecata? mierloiuionela mierloiuionela acum 27 de zile am cumparat un logan de la cineva care il cumparase si el cu doua saptamani inainte sa mi-o vanda mi dar am fost acum cu ea in service si mi-a ... (vezi toată discuția)
Am achizitionat un auto second hand (5 ani) de la un dealer autorizat, ... NERUJA NERUJA Am achizitionat un auto second hand (5 ani) de la un dealer autorizat, garantie 1 an. La 2 luni s a defectat calculatorul de bord, apareau tot felul de martori ... (vezi toată discuția)