avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara . Am lucrat la o companie ca sofer unde am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara . Am lucrat la o companie ca sofer unde am primit ...

Buna seara . Am lucrat la o companie ca sofer unde am primit un tel de servici pentru a tine legatura cu dispecerul , sa primesc cursele , sa fac poze la eventualele probleme cu marfa , am folosit tel 3 ani , la o incarcare am scapat tel jos si sa crapat display ul . Am predat tel si au spus ce imi opreste tel si 200 euro , tel plus soft dedicat transport , tel functioneaza si nou este 100 euro . Ingrila de sanctiuni spune ca in caz de distrugere se opreste valoarea integrala . E normal sa predau si tel , sa platesc si softul , sa platesc tel folosit 3 ani pentru un display crapat ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:44, 10 Noiembrie 2022
Normal este sa plătiți c/v daunei..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi s-a reținut o parte din diurnă din cauza faptului că dispecerul nu m-a informat câtă marfă trebuie să încarc. pot să dau firma în judecată? daniel_archip daniel_archip Sunt sofer pe tir si de curand mi sa retinut o suta de euro din diurna pentru ca nu am incarcat 24 de tone de carfoni,ci numai 23 de tone din Germania pentru ... (vezi toată discuția)
Salariu minim franta tampau gabriela tampau gabriela O firma de transport marfa face curse cu descarcare si incarcare din Franta . Cum procedez cu salariul minim aplicat in Franta pentru soferul roman ? Cum trec ... (vezi toată discuția)
Camion cu prelata confiscat in italia danu_banu danu_banu Buna ziua, Lucrez pentru firma X (nu vreau sa dau nume) ca dispecer pentru camioane pe extern. In majoritatea timpului lucram cu cei de la LKW ... (vezi toată discuția)