avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua. Spuneți-mi vă rog, gradele didactice din ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua. Spuneți-mi vă rog, gradele didactice din R. Moldova ...

Bună ziua. Spuneți-mi vă rog, gradele didactice din R. Moldova se echivalează în România? Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Incadrare in invatamant si recunoastere grad didactic ii RaduAdi RaduAdi buna ziua tuturor.sotia mea e din republica moldova, a fost profesoara timp de 8 ani in republica moldova (la liceu, colegiul de constructii in chisinau) si e ... (vezi toată discuția)
Recunoastere grad didactic Svety Svety Buna ziua,profesor din republica Moldova cu grad didactic II obtinut acolo cum poate recunoaste gradul didactic in Romania?Echivalarea gradului 2 cu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am activat ca cadru didactic în republica moldova ... AngelinaCh AngelinaCh Bună ziua. Am activat ca cadru didactic în Republica Moldova timp de 28 ani. Am înscris în cartea de muncă toate datele, plus adeverința ce-mi confirmă ... (vezi toată discuția)