avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. Am activat ca cadru didactic în Republica ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. Am activat ca cadru didactic în Republica Moldova ...

Bună ziua. Am activat ca cadru didactic în Republica Moldova timp de 28 ani. Am înscris în cartea de muncă toate datele, plus adeverința ce-mi confirmă vechimea în muncă de la ultima instituție de învățământ. Recent mi-am schimbat locul de în România. Spuneți-mi vă rog, se echivalează sau nu vechimea în muncă acumulată în RM în România? Dacă da, care este baza legală? Mulțimesc anticipat
Cel mai recent răspuns: AngelinaCh , utilizator 17:36, 13 Mai 2025
Vedeti acest link
[ link extern ] /
Mulțumesc. Dar aș dori, dacă se poate Legea din MO pentru a putea prezenta angajatorului, deoarece sunt salariată ca debutant la instituția respectivă, necătând la faptul ca am 28 ani în învățământ. Mulțumesc anticipat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In articol se vorbeste de Acordul dintre România și Republica Moldova în domeniul securității sociale, semnat la București, la 27 aprilie 2010, intrat în vigoare la data de 1 septembrie 2011.

[ link extern ]

[ link extern ]
Mulțumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor de stabilitate in invatamant lilia07 lilia07 buna seara. daca ma puteti ajuta cu un raspuns la o intrebare.sunt profesor in Romania de 3 ani. pana acum am activat in Republica Moldova 12 ani tot in ... (vezi toată discuția)
Incadrare in invatamant si recunoastere grad didactic ii RaduAdi RaduAdi buna ziua tuturor.sotia mea e din republica moldova, a fost profesoara timp de 8 ani in republica moldova (la liceu, colegiul de constructii in chisinau) si e ... (vezi toată discuția)
Solicitare informatie privind indemnizatiile pentru copiii Maria_Vasluianu Maria_Vasluianu Buna ziua, In vederea obtinerii unor informatii vitale pentru mine, in ceea ce priveste indemnizatia de maternitate, va prezint pe scurt istoricul ... (vezi toată discuția)