avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua ! Am o plata facuta in contul furnizorului ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua ! Am o plata facuta in contul furnizorului meu de energie ...

Buna ziua !
Am o plata facuta in contul furnizorului meu de energie de peste 90.000 lei care nu imi apartine este facuta prin ordin de plata . Este de peste 20 zile plata ,am observat doar cand mi s-a stins cu factura mea curenta .
Tin sa precizez ca locul de consum este pe persoana fizica si nu imi apare in cont la detalii plata cine a facut plata sa remediez problema.
Intrebarea e din moment ce factura mea respectiv (500lei) sa platit automat din soldul din cont risc penalitati cand se va remedia situatia ?
Si cum as putea sa remediez situatia ?
cu mentiunea ca nu am reusit prin relatii clienti cu furnizorul de energie sa clarific mi sa spus ca nu pot furniza date despre emitentul plati si ca revine cu un telefon si atat a fost tot nu au mai revenit .
Exista posibilitatea sa fiu citata in instanta ?
Daca aveti vre-o informatie despre speta asta sau ceva similar orice informatie ma ajuta multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 17 Noiembrie 2022
Mariia88, utilizator
Cel mai recent răspuns: MARIANADemenescu , utilizator 16:15, 21 Noiembrie 2022
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Solicitati remedierea problemei la unul din sediile furnizorului de energie electrica ,care detin baza tehnica de actualizat plati
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Un email catre furnizor cu informarea despre eroare este dovada scrisă. Nu tineti cont de soldul afisat ci de factura curenta.pentru plata.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua! Ati putea sa mergeti la banca dumneavoastra sa solicitati lamuriri despre aceasta operatiune de incasare necuvenita in contul d-voastra si o solicitare de restituire a sumei catre platitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plati card mutzunake mutzunake Buna Ziua, Am un card de debit pe firma , cu care platesc diverse cumparaturi , gen Billa, Selgros , masa servita . La fiecare plata cu cardul pe langa ... (vezi toată discuția)
Reglare sold cont 401 mariuscalina mariuscalina Incepand cu 01 ianuarie am preluat contabilitatea unei firme de la un alt contabil cu urmatoarea\"problema\": - diferente intre soldul creditor al contului ... (vezi toată discuția)
Factura enel platita in avans de asociatia de proprietari cibo0505 cibo0505 Buna ziua Ma confrunt cu urmatoarea situatie in calitate de cenzor la o asoc de prop: exista o factura platita in avans cu multe luni in urma, la care ... (vezi toată discuția)