avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DOCTORAT Un cadru didactic cu doctorat in fizica, dar ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DOCTORAT Un cadru didactic cu doctorat in fizica, dar cu ore ...

DOCTORAT
Un cadru didactic cu doctorat in fizica, dar cu ore de predare informatica si fizica, cum este corect platit ?
Doctoratul doar pentru orele de fizica sau pentru toata norma?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:26, 24 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În opinia mea, numai pt orele de fizica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cu ora la invatatori ana500 ana500 Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine intro problema. Lucrez in invatamant si am un cadru didactic ( un invatator) care are peste 25 de ani vechime si gradul ... (vezi toată discuția)
Spor doctorat AntoanettaL AntoanettaL Buna ziua. Sunt profesor în învățământul preuniversitar și am pe diploma de licență (5 ani) specialitatea chimie- fizică (obținută în 1992), ... (vezi toată discuția)
Spor doctorat AntoanettaL AntoanettaL Buna ziua. Sunt profesor în învățământul preuniversitar și am pe diploma de licență (5 ani) specialitatea chimie- fizică (obținută în 1992), ... (vezi toată discuția)