avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1166 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare imobil dobandit inainte de casatorie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare imobil dobandit inainte de casatorie

Buna seara

Intrebarea mea este legata de o vanzarea unui imobil.
Casa dobandita inainte de casatorie, o pot vinde fara prezenta sotului sau am nevoie de o imputernicire de la el?

Multumesc
Ultima modificare: Joi, 24 Noiembrie 2022
Deltaica, utilizator
Cel mai recent răspuns: Deltaica , utilizator 18:09, 24 Noiembrie 2022
Buna seara!
Nu aveti nevoie de imputernicire de la sot.Ce este dobandit inainte de casatorie,este bun propriu.
multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare casa ionela14 ionela14 buna seara ! sunt casatorita cu sotul meu de 28 de ani , casa in care locuim este dobandita de el inainte de casatorie de la bunica lui printr-un act de ... (vezi toată discuția)
Succesiune dan.iela dan.iela Buna ziua, vreau sa va intreb despre o problema la care primesc fel si fel de raspunsuri. Soacra mea a ramas vaduva cu patru copii acum 30 de ani. I-a ramas o ... (vezi toată discuția)
Buna! daca sotia are un apartament dobandit inainte de casatorie, ... FlaviaAdina FlaviaAdina Buna! Daca sotia are un apartament dobandit inainte de casatorie, la momentul in care se vinde apartamentul este casatorita, banii vor fi drept de proprietate ... (vezi toată discuția)