avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, am fost delegata 5 luni pe un alt post , ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, am fost delegata 5 luni pe un alt post , luna acesta ...

Bună ziua, am fost delegata 5 luni pe un alt post , luna acesta am primit decizia pe post dar salariu de incadrare a rămas acelaș pe care îl aveam înainte. Întrebarea e nu trebuia sa mi se schimbe și salariu de încadrare? De la personal au motivat ca trebuie sa treacă 3 luni de zile. Menționez ca delegarea era în cadrul aceleași instituți.
Cel mai recent răspuns: Eva05 , utilizator 12:08, 2 Decembrie 2022
Vi s-a schimbat funcția?
Da funcția o am schimbata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! având funcția de operator date principal , într-o ... Beatrice01 Beatrice01 Bună ziua! Având funcția de operator date principal , într-o Instituție de Stat, personal TSA in cadrul Serviciului de Informatică și statistică, poate ... (vezi toată discuția)
Razbunare primar? MERKAT MERKAT Buna ziua,va prezint o situatie intalnita intr-o institutie publica locala cu edil PDL-ist. E vorba de persoana mea care in luna ianuarie 2010, ocupa o ... (vezi toată discuția)
Schimbare in functie fara semnatura angajatului afrodita2us afrodita2us Este legal daca eu am fost Adjunct Sef de Magazin ca functia mea sa fie schimbata fara semnetura mea in Sef de Tura? Mentionez ca actul additional pe care am ... (vezi toată discuția)