avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Lege noua, ccc 1 an și 10 luni mama. Bună ziua! Am ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Lege noua, ccc 1 an și 10 luni mama. Bună ziua! Am născut ...

Lege noua, ccc 1 an și 10 luni mama.
Bună ziua! Am născut în iunie 2021 și voiam sa ma întorc în activitate la un an și 11 luni, în mai 2023. Am înțeles ca pe 29 noiembrie s-a schimbat legea și ar trebui sa revin la munca la 1 an și 10 luni. Se aplica și în cazul meu aceasta prevedere? Dacă e asa, tatăl poate întra în ccc cele 2 luni dacă are pfa? V mulțumesc anticipat. Sănătate!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:36, 3 Decembrie 2022
Legea se aplica pentru situațiile viitoare.

Însă întrebați in scris la ANPIS

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lndemnizatie crestere copil si suplimentul de insertie aly_laz aly_laz Buna ziua, Copilul meu este nascut pe 6 februarie 2013. Am optat pentru CCC 1 an. Vreau sa ma intorc la serviciu la 1 ianuarie 2014, adica cu cateva zile ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am si eu o intrebare : stiu ca s-a modificat legea ... cata8 cata8 Buna ziua, Am si eu o intrebare : stiu ca s-a modificat legea si ca de acum tatal copilului poate sa stea acasa 2 luni de zile . Dar se aplica legea de acum ... (vezi toată discuția)
Ccc obligatoriu pentru tata o luna ramiha ramiha Buna ziua, am si eu nevoie de un raspuns din partea dvs. Dupa nastere vreau sa intru in CCC pentru an. Am inteles ca pentru copiii nascuti dupa 1 martie ... (vezi toată discuția)