avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua Doresc sa fac un salon de coafura intrun ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua Doresc sa fac un salon de coafura intrun apartament ...

Buna ziua

Doresc sa fac un salon de coafura intrun apartament inchiriat la parterul unui bloc ce are iesire direct in strada . Ptr declararea punctului de lucru am nevoie de semnăturile locatarilor direct afectati pe vertical si orizontal . Vecina de deasupra mea nu vrea sa mi semneze fara nici un motiv întemeiat . Ce pot face in acest caz?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:08, 18 Decembrie 2022
Buna ziua, re, vă
puteți solicita pe calea unei acțiuni în instanță complinirea acordului acesteia.
Dar... având în vedere că o astfel de acțiune implică timp și mijloace financiare, vă sfătuiesc să încercați pe cale amiabilă.
Aveti dreptul sa promovati actiune in instanta impotriva persoanei in cauza dar nu aveti garantia ca motivele de refuz nu vor determina instanta sa dispuna hotarare defavorabila dv
Cel mai probabil, vecina se teme de zgomotul care va fi si de traficul de persoane. Un proiect de antifonare pentru reducerea zgomotului, cu realizarea ulterioara a proiectului (dupa obtinerea autorizatiei de la primarie) poate fi un atuu pentru dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini zgomotosi - salon de coafura la parter ancas30 ancas30 Buna ziua! As avea nevoie de parerea dumneavoastra despre ce actiuni pot intreprinde in mod legal in urmatoarea situatie. Locuim la parterul unui bloc, iar ... (vezi toată discuția)
Acord vecini pentru activitate comerciala in imobil de locuit camilaliman camilaliman Buna ziua, situatia este urmatoarea: - in imobil suntem 7 proprietari - in apartamentul de la parter, a functionat un salon de coafura, pentru care si-au ... (vezi toată discuția)
Acord vecini spatiu comercial sala fitness parter bloc nou realog realog Am inchiriat un spatiu comercial la parterul unui bloc nou construit cu destinatie spatiu comercial de la administratia dezvoltatorului. Totodata am infiintat ... (vezi toată discuția)