avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Buna! Un absolvent de facultate de drept angajat ...
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Buna! Un absolvent de facultate de drept angajat consilier juridic ...

Buna!
Un absolvent de facultate de drept angajat consilier juridic cu CIM nedeterminat la o institutie de stat(nu functionar public, fara a fi membru in uniunea cj ) poate avea simultan si un job de consilier al unui demnitar pe perioada mandatului? Exista vreun conflict de interese sau incompatibilitate? Jobul de consilier personal poate fi considerat o "profesie salarizata"? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Functionarul public poate fi lider de sindicat? adabia adabia Consilierul juridic, angajat al unei institutii, poate fi liderul sindical al angajatilor din acea institutie??? Mentionez ca acest consilier juridic este ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic incompatibil cu functia de director olty olty Buna!sunt angajata la o institutie publica cu personalitate juridica ,in functia de consilier juridic .Recent mi s-a propus sa fiu director din lipsa de ... (vezi toată discuția)
Exercitarea funcþiei de consilier juridic miki70_is miki70_is Poate o persoană care este funcţionar public sa exercite şi funcţia de consilier juridic la o societate privată,intră in conflict de interese,de ... (vezi toată discuția)