avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... consilier juridic incompatibil cu functia de director
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

consilier juridic incompatibil cu functia de director

Buna!sunt angajata la o institutie publica cu personalitate juridica ,in functia de consilier juridic .Recent mi s-a propus sa fiu director din lipsa de personal in cadrul aceleiasi unitati .Nu este aplicabil art. 10 lit c din Legea cons.juridic ?
Cel mai recent răspuns: Emil Lasconi , Consilier juridic 16:25, 11 Aprilie 2010
Functia de director, ca de altfel orice alta functie de conducere, nu este o "profesie autorizata". Exercitarea profesiei de consilier juridic nu este incompatibila cu ocuparea unei functii de conducere.
multumesc frumos , dar intr-o asemena situatie, mai pot reprezenta unitatea in litigii? sau trebuie sa mi se suspende postul de consilier juridic
?
Un director nu reprezinta institutia in instanta. Veti primi o fisa de post cu noile atributii. Sunteti personal contractual sau functionar public?
personal contractual
Daca accept functia de director , postul meu de jurist ramane vacant

Alte discuții în legătură

Consilier juridic, incompatibilitati popescu marcela popescu marcela Buna ziua, Angajat cu CIM de 8 ore in functia de consilier juridic pot sa am un CIM cu timp partial , tot ca si consilier juridic la o alta societate? Pot cu ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitati consilier juridic antisocial charm antisocial charm Buna! Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema: Conform Statutului cons.jr. profesia de consilier juridic este incompatibila cu alte profesii ... (vezi toată discuția)
Functia de consilier juridic nu poate fi cumulata cu alte functii? bcfbmv bcfbmv Buna seara, Spuneti-mi va rog, daca am o functie (de casier) la o societate si (avand \"Dreptul\" terminat), vreau sa cumulez cu functia de consilier ... (vezi toată discuția)