avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... promovare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

promovare

In prezent sunt incadrata pe functia de contabil I cu studii postliceale la un spital orasenesc.In anul 2009 am absolvit studiile superioare economice si nu a vrut conducerea unitatii sa ma promoveze la studii sup.Intrebarea mea este cum voi fi trecuta in noua grila de salarizare dat fiind ca studiile postliceale nu mai sunt trecute in noua grila si nici nu am fost promovata la studii superioare.
Cel mai recent răspuns: rozaliaersek , utilizator 11:57, 22 Ianuarie 2010
in functie de organigrama =D>
si de fisa postului :)
cf.art.30 alin.(4)" la functiile de executie unde s-a redus numarul de grade sau trepte profesionale, reancadrarea personalului ale carui grade sau trepte profesionale au fost eliminate se face la gradul sau treapta profesionala imediat urmatoare celei eliminate "
adica?la studii superioare de scurta durata?
Daca nu s-a organizat examenul de promovare, veti fi reincadrata pe acelasi nivel de studii si grad profesional avute la 31.12.2009.

Alte discuții în legătură

Reincadrarea personalului valih valih Va cer ajutorul daca stie cineva!! Lucrez la un spital orasenesc in functia de referent, contabil IA cu PL. Conform noilor grile din L.330/2009, treptele de ... (vezi toată discuția)
Modificarea salariului de baza si-a incadrari in functie in baza legii 330/2009 tr si oug 1/2010 :trecerea de la functia de casier treapta ii la functia de casier debutant bioana70 bioana70 Va rog sa ma ajutati in aceasta problema.In septembrie 2003 m-am angajat la ADDP Ploiesti in functia de casier incasator parcare ,primele 12 luni cu contract ... (vezi toată discuția)
Salarizare. A-Marius A-Marius Bună seara! Fiţi vă rog amabili şi spuneţi dacă un bugetar care avea gradul/treapta II în 2008, să poată fi trecut la gradul I? Având în ... (vezi toată discuția)