avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reincadrarea personalului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reincadrarea personalului

Va cer ajutorul daca stie cineva!!
Lucrez la un spital orasenesc in functia de referent, contabil IA cu PL.
Conform noilor grile din L.330/2009, treptele de salarizare pentru referent, contabil IA cu PL au fost eliminate. Legea spune :"...reincadrarea personalului ale carui grade sau trepte profesionale au fost eliminate se face la gradul sau treapta profesionala imediat urmatoare celei eliminate".
Treapta imediat urmatoare celei de referent, contabil IA cu PL este economist SSD debutant.
Va rog sa-mi spuneti daca se poate, este corect sa trec la aceasta treapta?
Si daca da, in cazul cind se vor aplica coeficientii de salarizare din noua grila, salariul meu va fi mult mai mic decat cel actual?
Cum credeti ca este mai bine de procedat avand in vedere ca am totusi o vechime de 25 de ani?

Cel mai recent răspuns: rozaliaersek , utilizator 11:09, 4 Februarie 2010
Treptele sau gradele sunt in cadrul studiilor de acelasi nivel,si nu se stie inca la aceasta ora cum se vor face incadrarile.In aceasi situatie ma aflu si eu numai ca eu am absolvit facultatea in domeniu si as putea sa ma incadrez la studii superioare de lunga durata numai ca nu am promovata.In dec 2009 am figurat ca contabil I cu PL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire salariu conform noua lege a salarizarii unice in sectorul bugetar ! florin_s28 florin_s28 Buna ziua! Referitor la Legea nr. 330 / 2009 publicata in Monitorul Oficial nr. 762 din 09 noiembrie 2009 - Legea-cadru privind salarizarea unitara a ... (vezi toată discuția)
Salarizare. A-Marius A-Marius Bună seara! Fiţi vă rog amabili şi spuneţi dacă un bugetar care avea gradul/treapta II în 2008, să poată fi trecut la gradul I? Având în ... (vezi toată discuția)
Promovare rozaliaersek rozaliaersek In prezent sunt incadrata pe functia de contabil I cu studii postliceale la un spital orasenesc.In anul 2009 am absolvit studiile superioare economice si nu a ... (vezi toată discuția)