avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbare de buletin
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbare de buletin

Doresc sa-mi schimb buletinul si printre actele necesare se afla si extrasul de carte funciara. E necesar acest extras sau este suficient contractul apartamentului?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 16:21, 6 Ianuarie 2023
Dacă cei de la Serviciul de Evidenta a persoanelor din localitatea dvs au menționat în lista actelor necesare și extrasul de carte funciara, atunci trebuie sa îl prezentați.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire c.i fara acord proprietar capucino capucino Buna. O prietena a cumparat un imobil prin executare silita. Azi a aflat de la Evidenta persoanelor ca fostul proprietar si-a reiinoit actul pe imobilul care ... (vezi toată discuția)
Buletin expirat danutza777 danutza777 Buna seara as dori sa stiu ce pot face in cazul in care am implinit 18 ani si am buletinul expirat din acest moment si as dori sa-l reinnoiesc insa mama este ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat intre 2 pers. fizice si extras de carte funciara sabina56 sabina56 Buna seara! As dori sa stiu daca dupa incheierea unui contract de comodat intre proprietarul unui imobil/apartament si persoanele carora acesta le da bunul ... (vezi toată discuția)