Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Tabac

Buna ziua as vrea sa seman in gradina tabac ptr a avea personal
Suntem 2 fumatori inraiti
As avea probleme cu legea?
Cat tabac ma lasa legea sa semsn in gradina ?
Intreb ca nu as vrea sa ma parasca vreun vecin si sa ma trezesc cu politia pe capu meu
Multumesc frumos ptr raspunsuri
Ultima modificare: Luni, 9 Ianuarie 2023
Ancamea90, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 21:50, 9 Ianuarie 2023
nu exista restrictii la cultura tutunului. insa va trebui sa va tineti foarte departe de comercializare si chiar de la a face cadouri. tigarile/ tutunul de pipa sunt puternic accizate si de aici la evaziune fiscala e doar un pas. sper insa sa stiti cum se proceseaza frunzele brute pentru a deveni tutun de pipa/ tigarete/ tigari de foi, si sa aveti si mijloacele necesare
Ultima modificare: Luni, 9 Ianuarie 2023
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea este valabila? cod vamal oltul oltul se constituie infractiune l) deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor ... (vezi toată discuția)
Infractiune potrivit art 296.1 alin. 1 lit. l din cod fiscal bt02hac bt02hac buna, am primit o notificare ca sunt faptuitor intr-un proces potrivit legii nr 571/2003 art 296.1 aliniatul 1 litera L, ce ma sfatuiti? Nu am inteles mare ... (vezi toată discuția)
Este legal sa detii 1 kg de tutun fermentat in afara antrepozitului fiscal ? IonescuTiberiu IonescuTiberiu Buna ziua, Va deranjez cu o intrebare : daca cumpar de pe net de la diversi producatori persoane fizice, [b]1 kg de tutun pe luna, este legal ? Ma refer la ... (vezi toată discuția)