avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Infractiune potrivit art 296.1 alin. 1 lit. L din Cod ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Infractiune potrivit art 296.1 alin. 1 lit. L din Cod Fiscal

buna, am primit o notificare ca sunt faptuitor intr-un proces potrivit legii nr 571/2003 art 296.1 aliniatul 1 litera L, ce ma sfatuiti? Nu am inteles mare lucru din acea notificare.
Cel mai recent răspuns: CONTABIUM , Contabil 19:04, 5 Decembrie 2013
Buna seara,

Acesta este articolul cu pricina:
(1) Constituie infracţiuni următoarele fapte:
l) deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit titlului VII, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 țigarete, 400 țigări de foi de 3 grame, 200 țigări de foi mai mari de 3 grame, peste 1 kg tutun de fumat, alcool etilic peste 40 litri, băuturi spirtoase peste 200 litri, produse intermediare de alcool peste 300 litri, băuturi fermentate, altele decât bere și vinuri, peste 300 litri;

Numai bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea este valabila? cod vamal oltul oltul se constituie infractiune l) deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor ... (vezi toată discuția)
Este legal sa detii 1 kg de tutun fermentat in afara antrepozitului fiscal ? IonescuTiberiu IonescuTiberiu Buna ziua, Va deranjez cu o intrebare : daca cumpar de pe net de la diversi producatori persoane fizice, [b]1 kg de tutun pe luna, este legal ? Ma refer la ... (vezi toată discuția)
Tutun vrac lili.gheorghe04@gmail.com lili.gheorghe04@gmail.com Buna seara! In decursul anului 2019 am cumpărat de pe olx.ro 3 kg de tutun vrac pentru mine si sotie, mentionez ca de fiecare data am comandat 1kg/ ... (vezi toată discuția)