avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua. Amendă penală sau condamnarea cu ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua. Amendă penală sau condamnarea cu amanarea executării ...

Bună ziua. Amendă penală sau condamnarea cu amanarea executării pedepsei ce ar fi se dorit? Am primit o sentință cu amendă penală care nu este definitivă. ( am recunoscut greșeala sa redus cu 1/3). Mă interesează să sufăr o restrânger a drepturilor civile
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat Tudor ANCA , Avocat 11:15, 10 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Dacă puteți obține amânarea aplicării pedepsei, este de preferat.

Amânarea aplicării pedepsei NU este o condamnare, sens în care nu veți suferi consecințele unei condamări. Veți fi supravegheat și vi se vor impune anumite obligații termen de 2 ani, dar impactul asupra drepturilor dvs. este mult mai mic.

Asta este situația la nivel general, depinde totuși situația dvs. concretă și ce anume urmăriți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu alcoolemie de 1.10 brutus92 brutus92 salut.am avut si eu un accident in februarie 2014 si tocmai acum in ianuarie 2015 am procesu;.Am avut alcoolemie in sange 1.10,nu am avut victime nu am avut ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan adrianBente adrianBente o posibila sentinta in cazul unui imens 2.02 la mie ,fara alte probleme cu legea inainte ? (vezi toată discuția)
Pedeapsa cu suspendare sau amanare john9090 john9090 Buna Seara, Poate sa ma lamureasca cineva si pe mine concret care este diferenta intre o sentinta cu amanarea executarii pedepsei si una cu ... (vezi toată discuția)