Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Codul Muncii - concediul medical

Ma puteti ajuta sa imi spuneti care parte din legislatie exiplica cum se acorda concediul medical.

Mai exact am uitat sa cer concediu medical pt cat am fost in spital...( nici medicul nu m-a intrebat.....) ..

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:42, 22 Ianuarie 2023
spitalul are contract cu casa de asigurari de sanatate? e primul lucru de stiut. daca e un spital privat si nu are, puteti incerca la medicul de familie, pe baza scrisorii medicale.
Vedeti OUG nr.158/2005 si Normele de aplicare a acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare concediu medical dupa externare adusca adusca Am fost operata pe data de 30 ian. La externare medicul din spital mi-a acordat CM de 21 zile. Intrucat starea de sanatate si conditiile de munca de la ... (vezi toată discuția)
Am cerut de la medicul de familie concediu medical în continuarea celui primit la ieșirea din spital, dar m-a refuzat. la cine să apelez în continuare pentru a beneficia de concediu medical? Florean Elena Florean Elena Buna dimineata, acum 2saptamani am fost operata, si la iesirea din spital mi - au fost acordate, 21de zile de concediu medical. Am intrebat medicul de familie ... (vezi toată discuția)
Cine elibereaza concediul medical pentru lauzie? Monica Alupoaei Monica Alupoaei Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea situatie: am nascut prematur pe data de 02.05.2018. Am fost internata in spital pe data de ... (vezi toată discuția)