:)))
Vad ca nu puteti dormi noaptea de grija adevarului suprem si de faptul ca cineva poate sa aiba o parere contrara fata de a dvs. De aici rezulta ca va considerati detinatorul acestui adevar, din moment ce toate argumentele altuia sunt discutabile, dar nu le demonstrati mai niciodata invaliditatea (cel putin in cazul meu). Si o mai dati si de gard in domenii cu care nu aveti tangenta.
Ca sa dormiti bine, de acum inainte, sa stiti ca v-am dat destule like-uri, acolo unde m-au convins raspunsurile date. Iar despre "parteneriat" ...mai bine intrebati moderatorii sau administratorul cam in ce relatii sunt cei doi useri care va strica somnul.
Sa stiti ca aici nu aveti nici o autoritate didactica si de nici un fel, ar trebui sa cititi regulamentul inainte de a va avinta la tot de supozitii :
www.avocatnet.ro/forum/main/...
Daca va doriti un voluntariat, deschideti-va un site propriu, aici e un forum de discutii, sunteti musafir intr-o casa, nu "vedeta" reuniunii. Nu sunt valabile decit regulile amintite mai sus.
Ginduri bune si argumente solide !
In ce priveste subiectul de fata, cred ca prima data ar trebui cunoscut continutul contractului dintre asociatie si primarie . Contractul a fost semnat in perioada vechiului proprietar. De acolo rezulta niste obligatii asumate.
Exemplu:
[ link extern ]