avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Dezvoltatorul doreste să încheiem actele de vânzare ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Dezvoltatorul doreste să încheiem actele de vânzare ...

Buna ziua, Dezvoltatorul dorește să încheiem actele de vânzare cumpărare, dar. nu au ieșit avizele Enel, nu putem trece pe numele nostru curentul...S-a dat o lege în 2020 și era prevăzut că poate în folosință blocul doar după racordarea la utilități...Este legal să încheie notarul actul de v-c daca nu are avizul Enel de la apartamente sau incalca legea?
Ultima modificare: Marți, 24 Ianuarie 2023
economv, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 07:40, 25 Ianuarie 2023
Este o strategie a dezvoltatorului pentru a scapa de obligatiile de asigurare racord utilitati imobil de locuit in comun
Nu accesptati incheierea documentelor pana ce nu exista toate avizele legal prevazute

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, este legal ca un dezvoltator imobiliar sa perceapa ... adina22222222 adina22222222 Buna ziua, Este legal ca un dezvoltator imobiliar sa perceapa o taxa de la cumparator (bloc nou) pentru racordarea unui apartament (nu a ... (vezi toată discuția)
Racordare enel - imobil nou bogda91 bogda91 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o situatie: la cumpararea unui apartament intr-un imobil nou, in contractul de vanzare - cumparare, autentificat la notar, ... (vezi toată discuția)
Emitere factura taxa emitere de aviz racordare curent electric fara instiintare si inainte de a semna contractul de vanzare-cumparare imobil Traian21 Traian21 Buna ziua, Am intocmit un contract de promisiune vanzare-cumparare cu un dezvoltator imobiliar pentru un imobil nou. Totul a decurs normal pana cand ... (vezi toată discuția)