avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara Perioada crestere copil postnatal nu se ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara Perioada crestere copil postnatal nu se trece ca vechime ...

Buna seara
Perioada crestere copil postnatal nu se trece ca vechime in cartea de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:49, 27 Ianuarie 2023
In carnetele de munca nu se mai fac inregistrati dupa 01.01.2011.... perioada CCC dinainte de 01.01.2011 se inregistra in carnet prin operatiile de suspnedare si incetare suspendare a c.i.m. in baza art.51 lit.a C.mun.

Perioada CCC , pentru vechimea in munca si in specialitate, se dovedeste cu adeverinta eliberata de AJPIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de vechime---ajutor suciugeorgeta suciugeorgeta Trebuie sa emit o adeverinta de vechime si am o situatie mai dificila....adica: Precize ca i-am inmanat carnetul de munca completat pana la ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim ELENA2009 ELENA2009 buna ziua, am nevoie de un sfat de la dvs. pentru ca nus tiu cum sa procedez. an angajat a lipsit nemotivat din martie anul acesta, s-au facut demesurile ... (vezi toată discuția)
Completari carnet de munca claudiav72 claudiav72 Am fost angajata cu contract de munca la un singur angajator timp de cca 20 ani. La 10 iulie 2009 am nascut o fetita. Am avut concediu pre si post natal (2ani ... (vezi toată discuția)