avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara! Am și eu o întrebare :dacă plec în ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara! Am și eu o întrebare :dacă plec în concediu ...

Bună seara! Am și eu o întrebare :dacă plec în concediu de odihna șanț obligată să-mi caut înlocuitor și să-l plătesc eu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:59, 29 Ianuarie 2023
De plata il plateste angajator ... in general, este o practica uzitata la nivelul tuturor angajatorilor indiferent de sectorul de activitate .

Angajatorul condiționează acordarea concediului de odihnă de găsirea unui înlocuitor pentru angajatul în vacanță. Ce este în neregulă aici?
www.avocatnet.ro/articol_635...
Ultima modificare: Duminică, 29 Ianuarie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am o nelămurire în legătură cu înlocuirea pe ... R.L.C. R.L.C. Bună ziua, am o nelămurire în legătură cu înlocuirea pe perioada concediului de odihnă adică am trecut pe cererea de concediu de odihnă că solicit ... (vezi toată discuția)
Neacordare concediu de odihna andra.cris andra.cris Am depus o cerere de concediu pentru luna aprilie in luna ianuarie. Angajatorul a refuzat sa imi dea un raspun deoarece colega de birou trebuie sa plece in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu de odihna? ContSters412002 ContSters412002 Cine poate beneficia de aceasta indemnizatie? Angajatorul este obligat sa o acorde angajatului daca nu este specificat in contractul colectiv de ... (vezi toată discuția)