avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1265 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Obligarea angajatorului de a-ți găsi singur ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Obligarea angajatorului de a-ți găsi singur înlocuitor în ...

Obligarea angajatorului de a-ți găsi singur înlocuitor în momentul depunerii cererii de concediu odihna, în situația în care este stipulat în fisa postului persoana desemnata care sa îți preia atribuțiile
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 03:01, 16 Octombrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Angajatorul condiționează acordarea concediului de odihnă de găsirea unui înlocuitor pentru angajatul în vacanță. Ce este în neregulă aici?
www.avocatnet.ro/articol_635...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! am și eu o întrebare :dacă plec în concediu ... Daria 63 Daria 63 Bună seara! Am și eu o întrebare :dacă plec în concediu de odihna șanț obligată să-mi caut înlocuitor și să-l plătesc eu? (vezi toată discuția)
Bună ziua, am o nelămurire în legătură cu înlocuirea pe ... R.L.C. R.L.C. Bună ziua, am o nelămurire în legătură cu înlocuirea pe perioada concediului de odihnă adică am trecut pe cererea de concediu de odihnă că solicit ... (vezi toată discuția)
Sporul de conducere TARGOVISTEANUL TARGOVISTEANUL daca seful de serviciul pleaca in concediu , cel care ii tine locul pe acesta perioada, are dreptul la indemnizatie de conducere? Dar pe perioada concediului ... (vezi toată discuția)