avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Care este cea mai rentabila declaratie cu un ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Care este cea mai rentabila declaratie cu un apartament inchiriat ...

Care este cea mai rentabila declaratie cu un apartament inchiriat pe booking . Din noua lege nu am inteles prea multe .
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:27, 31 Ianuarie 2023
In cazul in care sunteti interesati de inscriere apartament booking atunci veti avea ocazia de a gasi persoane interesate de locatia de cazare pe care o detineti.
Este suficienta o singura navigare pe site-ul booking pentru ca utilizatorii de internet sa primeasca notificari, email-uri si reclame cu diferite oferte de cazare.
Daca doriti o promovare mai speciala puteti opta pentru a introduce apartamentul dv la sectia de RECOMANDATE, ceea ce inseamna ca in momentul in care un utilizator isi cauta cazare in aceasi zona in care aveti prorpietatea, aceasta sa apara prima ca si sugestie, bineintels aceasta functie este contra cost

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere a locuintei netcupeter netcupeter Buna ziua, Am cateva nelamuriri legate de intocmirea unui contract de inchiriere. In \\"Legea privind inchirierea locuintelor si reglementarea raporturilor ... (vezi toată discuția)
Legea privind comertul electronic si spam-ul andrei2005 andrei2005 Buna seara, Conform legii 365/2002, modificata prin legea 121/2006 privind comertul electronic (prin email), art. 6 - comunicari comerciale - se considera ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli din salariu in interes de serviciu luigigabriel luigigabriel Buna Seara. Am cateva nelamuriri legate de cheltuielile locul de munca. In data de 18 Mai 2011 am fost incadrat in urma unor interviuri la o S.C.in functia ... (vezi toată discuția)