avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare laborant școlar în liceu tehnologic.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare laborant școlar în liceu tehnologic.

Buna. Pentru un post de laborant Colegiu Tehnic, cerinta minima de studiu este absolvent liceu in domeniu. Intrebarea mea este, dacă în școala respectivă funcționează profile de silvic si economic, domeniul absolvit de candidatul pentru post trebuie sa fie fizica, chimie, biologie sau poate fi si economic sau postliceal economic ( cu fizica, chimie, biologie trecute în foaia matricola liceu)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:40, 2 Februarie 2023
Se ia in considerare cerintele pentru post si nu profilele Colegiului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare camytza_32 camytza_32 Sunt absolventa de universitate, specializarea \"economist\", absolventa de master, specializarea: Gestiune contabila si financiara, absolventa de modul ... (vezi toată discuția)
Incadrare laborant scolar cocobatura cocobatura Buna ziua, Lucrez ca laborant I pentru lab.de fizica,chimie ,biologie la un Grup Scolar. Sunt abolventa a : -unui liceu cu profil real matematica fizica - a ... (vezi toată discuția)
Reducere impozit pe salariu - angajat it ContSters199599 ContSters199599 Buna ziua, In ce conditii un angajat poate beneficia de reducerea de impozit pe salariu ? Un subinginer de colegiu in profilul electric, specializarea ... (vezi toată discuția)