avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Am o casa veche, batraneasca, ea este ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Am o casa veche, batraneasca, ea este locuibila, ...

Bună ziua. Am o casa veche, batraneasca, ea este locuibila, are intabulare, bransata la lumina. S ar putea recondiționat fără avize.... Adica am putea sa o modificam fără a mai nevoie de avize?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:19, 3 Februarie 2023
Daca o renovati fara a interveni la elementele de constrictie, nu este necesar. (cu exceptia cazului daca este inclyusa in categoria monumentelor istorice)> Daca vreti sa demolati /sa construiti sau sa inlocuiti parti din constrictie, sunt necesare avize.
Depinde ce intelegeti dv prin modificare
Daca intentionati sa interveniti asupra aspectului exterior,sa executati spatii suplimentare,interventii la acoperis,etceste necesar sa realizati proiect tehnic,autorizatie de construire,certificat de urbanism

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa contruita la rosu -receptie 2008 sultan gina sultan gina Buna ziua, Am achizitionat un teren pe care exista o casa construita la rosu , cu receptia lucrarii facuta in 2008. Acoperisul trebuie inlocuit intrucat ... (vezi toată discuția)
Cladire de patrimoniu anaoi75 anaoi75 Am o ruda care locuieste intr-un apartament (si e proprietar al acelui apartament) dintr-o cladire de patrimoniu si in ultima vreme se confrunta cu o problema: ... (vezi toată discuția)
Patrimoniu emanuelbezerita emanuelbezerita Am de facut o firida intr-o zona unde peretele era fragil intr-o cladire de patrimoniu.Plus mici reparatii.Peretele in care am facut firida e comun cu al unor ... (vezi toată discuția)