avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intrebare doar pentru avocat. Exista sansa ca un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intrebare doar pentru avocat. Exista sansa ca un judecator sa ...

Intrebare doar pentru avocat. Exista sansa ca un judecator sa respinga o cerere de chemare in judecata obiect pretentii pentru ca reclamantul prezinta acte bazate pe acord de asociere cu membri care nu mai exista? Cf L196/2018 ar fi trebuit actualizat acordul si w vechi de 14 ani si cu membrii noi dar nuna fost asa. actiunea in instanta se bazeaza de fapt pe un fals.
Cel mai recent răspuns: POPA C, , utilizator 07:58, 6 Februarie 2023
Judecatorul poate dispune respingerea actiunii,in situatia in care partea interesata prezinta probe rezonabile care sa dovedeasca ca documentele depuse nu reprezinta realitatea
Da in ce temei legal?
Ultima modificare: Luni, 6 Februarie 2023
POPA C,, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatia de proprietari pune cereri de chemare in judecata insa ... VictorArditti VictorArditti Asociatia de proprietari pune cereri de chemare in judecata insa acordul de asociere este neactualizat la judecatorie, se merge pe proprietarii de acum 13 ani ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am citit ca poti iesi din asociatia de proprietari. ... gepop gepop Buna seara, Am citit ca poti iesi din Asociatia de proprietari. Care sunt partile bune si care rele ale iesirii din asociatia de proprietari? (vezi toată discuția)
Garantie de participare in numele liderului asocierii urgent soazig soazig O intrebare pe baza de \\"forma a documentului\\". Ofertantul -asociere intre 3 op ec- prezinta o scrisoare de garantie de participare completata in numele ... (vezi toată discuția)