avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pentru alcoolemie 0.82% și 1, 1% în sange, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pentru alcoolemie 0.82% și 1, 1% în sange, pedeapsa...

Pentru alcoolemie la volan 0,82% și 1,1% în sânge, care poare fi măsura la proces?
Alcoolemia nu este singurul criteriu in baza caruia se stabileste pedeapsa. Individualizarea pedepsei se face in functie de circumstantele reale si personale. Pentru o aparare eficienta, angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna strategia apararii.
Ultima modificare: Marți, 7 Februarie 2023
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie la volan! cristi0512 cristi0512 Socrul meu a fost surprins la volanul autoturismului avand o alcoolemie in aerul expirat de 0.98 , a fost dus ulterior pentru recoltarea probelor biologice ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ce pedeapsa as putea obtine pt alcool la volan, prima ... Tudor vicovan Tudor vicovan Buna ziua, ce pedeapsa as putea obtine pt alcool la volan, prima proba la sange 1.00 iar a doua 0.70?Ce sanse am sa nu mi se anuleze permisul? (vezi toată discuția)
Buna seara.astazi am aflat rezultatul la analize și au ieșit ... Danielo massaro Danielo massaro Buna seara.Astazi am aflat rezultatul la analize și au ieșit 2 la mie .care ar putea fi sancțiunile nu am mai avut evenimente nici odată ?Va mulțumesc ! (vezi toată discuția)