avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua,as dori sa stiu cum se impoziteaza o pensie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua,as dori sa stiu cum se impoziteaza o pensie de 3500 ...

Buna ziua,as dori sa stiu cum se impoziteaza o pensie de 3500 lei avand in vedere ca de la 1 ian 2023 s-au modificat baza de impozitare,
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 10:52, 8 Februarie 2023
Pentru pensia in cuantum de 350o lei nu s-a modificat nimic la baza de impozitate la 01/01/2023.
3500 brut-150 impozit=3350 lei net.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am rugamintea sa ma lamuriti in intr-o problema mai ... Misha23 Misha23 Buna ziua! Am rugamintea sa ma lamuriti in intr-o problema mai delicata, este legal ca din pesiile militare care sunt plafonate conform legilor in vigoare,la ... (vezi toată discuția)
Pensie militara tuilleries tuilleries Buna ziua! Unchiul meu a iesit la pensie din cadrul armatei, colonel in rezerva.As dori sa stiu daca pensia se impoziteaza.Pe decizia de pensie scrie cuantumul ... (vezi toată discuția)
Impozitare bonuri cadou iepurache2004 iepurache2004 buna ziua.am o dilema pe care as vrea sa-i dau de cap.sunt angajat bugetar cu statut de functionar public.Am primit decurand niste bonuri cadou.Întrebarea mea ... (vezi toată discuția)