avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Doresc sa aflu de unde pot să-mi ridic vechimea in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Doresc sa aflu de unde pot să-mi ridic vechimea in muncă de ...

Doresc sa aflu de unde pot să-mi ridic vechimea in muncă de la firmele care în trecut se numeau Intreprinderea Mecanică pentru Industria Ușoară București (fostă Tehnometal) de pe B-dul Bucureștii Noi și Intreprinderea AMIT - Intreprinderea de Accesorii Metalice pentru Industria Ușoară București de pe Splaiul Unirii din perioada 1983-1990.
Vă mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:54, 16 Februarie 2023
Tehnometal a devenit in 1988 Intreprinderea mecanica pentru industria usoara Bucuresti care a devenit in 1990 „Rotema” - S.A. care a fuzionat prin absorbtie in 2004.

De asemenea, Întreprinderea mecanică pentru industria uşoară Bucureşti preia activitatea Întreprinderii de accesorii metalice pentru industria textila - AMIT - Bucureşti, din subordinea Trustului mecanic şi componente tehnologice pentru industria uşoară Bucureşti, care se desfiinţează.

Intrebati la ONRC cu cine a fuzionat , daca societatea cu care a fuzionat mai exista , daca are lichidator etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As dori sa aflu de unde pot sa ridic vechimea de la firmele care ... Radu Cotutiu Radu Cotutiu As dori sa aflu de unde pot sa ridic vechimea de la firmele care in trecut se numeau Tehnometal si AMIT sau eventual cartea de muncă de la întreprinderea AMIT (vezi toată discuția)
Buna ziua! as dori sa aflu de unde pot sa ridic vechimea de la ... Manuela1276 Manuela1276 Buna ziua! As dori sa aflu de unde pot sa ridic vechimea de la firmele care in trecut se numeau Tehnometal si ACM 4 (vezi toată discuția)
Am lucrat in 1983 la uzina grivita rosie sectia turnatorie i ... Floreaeug Floreaeug Am lucrat in 1983 la uzina grivita Rosie sectia turnatorie i m.m.r .grivita Bucuresti . I.m.a.i.a navodari sectia turnatorie,,, valea jiului mina aninoasa ... (vezi toată discuția)