Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am primit 4 zile de concediu medical,de miercuri până sâmbătă,eu ...

Am primit 4 zile de concediu medical,de miercuri până sâmbătă,eu lucrând în ture. Mi-au fost plătite doar 3, fără sâmbătă. Este corect? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:13, 17 Februarie 2023
Da, este corect ..... se platesc zilele lucratoare, nu cele lucrate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna la ture de 12 ore CosminPreda CosminPreda Buna seara. La firma unde muncesc se lucreaza in ture respectiv 12/24 si 12/48.. In situatia in care imi iau 2 ture libere mi se opresc 3 zile din concediul de ... (vezi toată discuția)
Am avut concediu medical in urma inbolnavirii cu covid19 14 zile. ... Val.Dragos Val.Dragos Am avut concediu medical in urma inbolnavirii cu Covid19 14 zile. Deoarece in aceste 14 zile au fost si doua weekenduri,zile nelucratoare,angajatorul,CFR, mi-a ... (vezi toată discuția)
Cum se ponteaza concediul medical pentru personalul care lucreaza in ture de 8 ore dorinelbraha dorinelbraha buna ziua cum se ponteaza concediul medical pentru personalul care lucreaza in ture de 8 ore? se trece in foaia de prezenta sambata si duminica? exista un ... (vezi toată discuția)