avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce înseamnă firmă de consultanță?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce înseamnă firmă de consultanță?

Bună
Am înființat o microîntreprindere ca să lucrez cu o firmă din America, ca inginer programator.
Contractul de la firma respectivă se numește "Consulting agreement". Am reușit să îi conving să pună la final o anexă: "Description of consulting services" în care să îmi pună rolul ca "Senior Back-End Developer" (Dezvoltator IT).
Trebuie să îmi trec firma pe normă de profit? Se consideră consultanță ceea ce fac? Chiar dacă eu nu prestez servicii de consultanță? Ce opțiuni am?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:58, 24 Februarie 2023
Dvs ati fost de acord si ati semnat contractul pe care scrie ca faceti consultanta. Optiunea e sa solicitati americanului modificarea titlului. Daca ii convine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Affidavit Adrro84 Adrro84 Buna ziua, Am observat ca pt casatoria cu un cetatean american in Romania e nevoie de affidavit, ce se poate obtine de la ambasada SUA in Romania. Numai ca ... (vezi toată discuția)
Dreptul de folosire al domeniului Bogdan V Bogdan V Buna ziua, Daca firma are un domeniu www rezervat pe un an de zile prin plata facturii catre firma de hosting, este posibil ca o firma straina, din China de ... (vezi toată discuția)
Contabilitate la pachet cu servicii de consultanta manageriala? Sov Consulting Sov Consulting Desi nu am in obiectul de activitate prestarea de servicii contabile, expertizari contabile etc., totusi, in oferta mea si in materialele mele publicitare ... (vezi toată discuția)