avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 330 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am primit cardul de energie electrica pe numele meu, ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am primit cardul de energie electrica pe numele meu, dar contractul ...

Am primit cardul de energie electrica pe numele meu, dar contractul cu distribuitorul este pe numele tatalui meu. Adresa mea este aceeasi cu a tatalui meu. Pot plati factura tatalui meu cu cardul respectiv?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 15:29, 3 Martie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti,deoarece aveti aceeasi adresa de domiciliu si sunteti beneficiara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu ci la plata cu voucher a facturilor de energie romeo bratu romeo bratu Buna ziua, Pentru a putea plati facturile la energie cu voucherul, trebuie ca adresa de pe buletin sa coincida cu adresa de pe voucher. Ce se intampla in ... (vezi toată discuția)
Buna seara!eu sunt proprietara garsonierei in care locuieste mama ... Paula- Paula Paula- Paula Buna seara!Eu sunt propietara garsonierei in care locuieste mama mea,ea avand drept de habitat pana la sfarsitul vietii ei..Ea locuieste pe perioada iernii la ... (vezi toată discuția)
Salut. sunt nicu este vorba despre mama mea care are adresa din ... Nickyuli Nickyuli Salut. Sunt Nicu este vorba despre mama mea care are adresa din buletin în buc.primeste pensia în buc. Dar locuiește la țară.unde consuma curent, lemne ... (vezi toată discuția)