avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Problema cu CI la plata cu voucher a facturilor de ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Problema cu CI la plata cu voucher a facturilor de energie

Buna ziua,
Pentru a putea plati facturile la energie cu voucherul, trebuie ca adresa de pe buletin sa coincida cu adresa de pe voucher. Ce se intampla in cazul unui chirias, care are contract de inchiriere, are contract de utilitati pe numele lui la adresa unde este chirias dar.......adresa de pe buletin nu coincide cu cea de pe factura, normal. Cei de la posta nu vor sa incaseze banii.
Cel mai recent răspuns: romeo bratu , utilizator 10:28, 16 Februarie 2023
Chiriasul poate solutiona problema solicitand proprietarului sa ii acorde viza de flotant
Care sunt acte necesare pentru plată?
– Cardul de energie (primit prin Poșta Română)

– Actul de identitate al beneficiarului (sau document de împuternicire și actul de identitate al împuternicitului)

– Factura (curentă sau restantă) ori alt document justificativ (înștiințare de plată din partea furnizorului SAU certificat de validare a datoriei din partea asociației de proprietari/locatari, în cazul plății încălzirii în sistem centralizat de termoficare)

Dacă beneficiarul are alt domiciliu decât cel scris pe cardul de energie: contractul de furnizare a energiei la domiciliul declarat + declarație pe proprie răspundere a beneficiarului, că utilizează ajutorul pentru domiciliul la care locuiește.

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eu am vândut apartamentul,și mam mutat la nepotul meu, și ... Puscoi Anghel Puscoi Anghel Eu am vândut apartamentul,și mam mutat la nepotul meu, și nu am mutație sau flotant, am primit cardul de energie pe vechea adresa unde am locuit, am mers ... (vezi toată discuția)
Ajutor incalzire persoana fara venituri coryzalia coryzalia Sunt o persoana singura, fara loc de munca si nici o sursa de venituri decat un imprumut banesc lunar de la parintii mei - pensionari care domiciliaza la ... (vezi toată discuția)
Primire in spatiu locativ - riscuri? delmina delmina Am inchiriat un apartament, iar chiriasul doreste sa isi schimbe buletinul pe noua adresa (nu cu flotant, ci cu domiciliu), deoarece in cateva zile ii expira ... (vezi toată discuția)