Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Mama este încă în cele 63 de zile postnatal.Tatal dorește ...

Mama este încă în cele 63 de zile postnatal.Tatal dorește sa își ia 2 luni ptr.crestere copil după aceasta perioada ,dar el neavând 12 luni de la angajare.ce presupune acest lucru cum vor fi plătiți cei doi părinți?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:30, 9 Martie 2023
Daca nu indeplineste conditiile , nu va beneficia de indemnizatia pentrtu CCC....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie ccc valikissyou07 valikissyou07 In cazul in care tatal intra in c.c.c. iar mama copilului nu are venit, inteleg ca aceasta beneficiaza de o luna de indemnizatie pentru cresterea copilului. ... (vezi toată discuția)
Concediu paternal de 1 luna vivi23ro vivi23ro buna ziua daca pe 26 noiembrie 2014 copilul implineste 2 ani si tatal nu a luat inca concediu crestere copil, as vrea sa stiu daca trebuie sa ma intorc la ... (vezi toată discuția)
La cate zile de concediu are dreptul tatal copilului? miklosgyongyi miklosgyongyi trebuie sa nasc in luna iulie si intrebarea mea este:la cate zile de concediu legal are dreptul tatal copilului. s-a tot vorbit despre 1 luna acum nu stiu daca ... (vezi toată discuția)