Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Tva la stornare factura

Daca sunt platitor de tva la emitere facturi, am emis o factura si mie clientul nu mi-a achitat in luna respectiva si stornez factura luna urmatoare, ce se intampla cu tva pe care l-am platit la emitere factura? este pierdut sau se compenseaza urmatoarea luna?
Ultima modificare: Joi, 9 Martie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 14:37, 9 Martie 2023
se compenseaza in luna cand stornati factura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Operatiuni facturare dupa cod tva anulat si dupa reinregistrare in scopuri de tva AngeliGeli AngeliGeli Buna dimineata tuturor! Ma confrunt cu urmatoarea situatie: in data de 28 Februarie, codul de TVA a fost anulat din oficiu (neprelungire sediu!). Am fost ... (vezi toată discuția)
Storno factura penalitati bbss bbss Am emis factura penalitati conform contract in luna mai 2012 . Articol contabil 4111=7581. Deoarece clientul nu achita este corect sa emit factura de ... (vezi toată discuția)
Factura returnata ANALIROMAN ANALIROMAN Buna ziua! Am emis o factura in 31.07.2009 care a fost trimisa prin posta......primita de client la momentrul acela...dar...pe 24.09.2009 o primesc inapoi tot ... (vezi toată discuția)