Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, vin și eu cu o întrebare, sunt roman și permisul ...

Bună ziua , vin și eu cu o întrebare, sunt roman și permisul e obținut în România și a fost suspendat pe 1 luna de zile în italia mai exact la verona , am executat perioada de suspendare de 1 luna și permisul încă nu a ajuns acasă la politie sa pot sa îl ridic . Am sunat la politia stradala verona și au zis ca permisul nu mai e la ei ca la trimis la consolat , am sunat la consolat și mi sa zis ca nu poate sa ma informeze cu nimic și sa țin legătură cu drpciv- ul de unde am domiciliu , am sunat și la ei la fel mi sa zis ca nu au nimic pe numele meu venit adică permisul , ce e de făcut ca nustiu unde se afla și cum pot întra în posesia lui sau unde trebuie sa sun sa întreb de permis . Va mulțumesc

Alte discuții în legătură

Am lucrat că șofer pe comunitate în perioada noiembrie 2024 ... w3mbLey w3mbLey Salut am o problema. Am lucrat că șofer pe comunitate în perioada noiembrie 2024 până acum în 23 octombrie 2025. In data de 02.07. 2025 am fost oprit ... (vezi toată discuția)
Permis anulat in anglia Nline2003 Nline2003 Buna ziua, ma numesc Muresan Catalin si m-am mutat in anglia acum 3 ani dupa ce mi-am luat permisul de conducere in romania, avand domiciliu in anglia a ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu ci, schimbare permis auto? stefanprisacariu stefanprisacariu Buna ziua, Acum ceva timp (ani) am schimbat CI si domiciliul, schimbarea implicand si alta localitate si judet. La momentul respectiv tin minte ca ma ... (vezi toată discuția)