Nline2003 
	    	Utilizator

Nline2003 
	    	Utilizator	    

Ai intrebat la politie ? Ai primit vreun raspuns ?
 dennis87 
	    	Utilizator

dennis87 
	    	Utilizator	    

Nimic concret, politia nu ma ajuta cu nimic, am sunat la bucuresti si nu raspund la telefon, leam trimis email si nici acolo nu raspund.
dennis87 a scris:
 dennis87 
	    	Utilizator

dennis87 
	    	Utilizator	    

Nimic concret, politia nu ma ajuta cu nimic, am sunat la bucuresti si nu raspund la telefon, leam trimis email si nici acolo nu raspund.
dennis87 a scris:
 Nline2003 
	    	Utilizator

Nline2003 
	    	Utilizator	    

Dar sunt curios ce varianta iti dau si tie
Nline2003 a scris:
dennis87 a scris:
 Catalin187	                   

Buna seara! Am o nelamurire foarte mare si nici nu am gasit persoana potrivita pentru a ma ajuta cu indrumarea potrivita. Permis auto (vezi toată discuția)
	                    Catalin187	                   

Buna seara! Am o nelamurire foarte mare si nici nu am gasit persoana potrivita pentru a ma ajuta cu indrumarea potrivita. Permis auto (vezi toată discuția)

Alexandru2021	                   

Buna ziua!
In anul 2013 am avut un accident cu motocicleta, in urma accidentului am stat in coma timp de 6 zile și mi sa întocmit dosar penal pentru ucidere ... (vezi toată discuția)
	                    Alexandru2021	                   

Buna ziua!
In anul 2013 am avut un accident cu motocicleta, in urma accidentului am stat in coma timp de 6 zile și mi sa întocmit dosar penal pentru ucidere ... (vezi toată discuția)

Madalain	                   

Salut! Am si eu o problemă! Am fost prins conducând fără asigurare in Anglia, am luat amenda 300 de lire, 6 puncte și mașina, am platit amenda, și miau ... (vezi toată discuția)
	                    Madalain	                   

Salut! Am si eu o problemă! Am fost prins conducând fără asigurare in Anglia, am luat amenda 300 de lire, 6 puncte și mașina, am platit amenda, și miau ... (vezi toată discuția)