avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... In cazul pensionarii anticipat la 60 ani perioada de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

In cazul pensionarii anticipat la 60 ani perioada de șomaj se ...

In cazul pensionarii anticipat la 60 ani perioada de șomaj se ia în considerare ca perioada de contribuție (am aprox.2 ani acumulați in mai multe etape în decursul celor 35 de ani de muncă)Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 14:44, 17 Martie 2023
Nu este luată în considerare perioada de șomaj la pensie anticipată.
Perioada de șomaj se va lua în calcul doar la pensia de limită de vârstă la 65 de ani.
Ultima modificare: Vineri, 17 Martie 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somer:perioada de somaj=vechime in campul muncii? dgrsj dgrsj SOMER(#-o):perioada de SOMAJ se considera vechime in campul muncii?Imi este necesara informatia pentru a-mi calcula corect data pensionarii anticipate ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala MariaBufnea MariaBufnea Buna ziua! Sunt nascuta in 12 mai 1970, lucrez din septembrie 1995 si m ar interesa la cati ani as putea iesi la pensie anticipata partiala. Precizez ca in ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie invaliditate grad 3 valdeval valdeval barbat, varsta 60 ani, vechime in munca 35 ani, 5 ani facultate la zi intrebare : la calculul pensiei de invaliditate grad 3, punctajul obtinut deduc ca este ... (vezi toată discuția)