avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Munca sezonieră la producătorii agricoli.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Munca sezonieră la producătorii agricoli.


Un producător agricol, care nu are formă juridică, ci doar atestat de producător, poate angaja muncitori sezonieri? Îmi puteți spune câte persoane se pot angaja și în ce condiții? Vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: DorinaCet , utilizator 15:14, 23 Martie 2023
Nu poate angaja zilieri ... beneficiari de lucrări,potrivit Legii nr.52/2011 , sunt - unitățile administrativ-teritoriale, persoana juridică, persoana fizică autorizată, întreprinderea individuală, întreprinderea familială, pentru care zilierul desfășoară activități necalificate cu caracter ocazional
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa fac să angajezi zilieri CRISTIAN179 CRISTIAN179 Salut Sunt proprietar de teren agricol si vreau sa angajez la muncile campului ocazional zilier . Nu am Intreprindere Individuala , PF, PFA, terenul este pe ... (vezi toată discuția)
Muncă cu zilieri manuyel manuyel Bună ziua. Am o întrebare legata de munca cu zilieri. Lucrez în domeniul agricol ,având teren în proprietate și cu contract de comodat. Pentru ... (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari poate angaja zilieri eliasav eliasav Asociatia de proprietari poate angaja zilieri pentru executarea unor lucrari ocazionale? Exemplu: zugravirea scarii blocului. Va multumesc. (vezi toată discuția)