avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce trebuie sa fac să angajezi zilieri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce trebuie sa fac să angajezi zilieri

Salut
Sunt proprietar de teren agricol si vreau sa angajez la muncile campului ocazional zilier . Nu am Intreprindere Individuala , PF, PFA, terenul este pe persoana .. Cum pot angaja zilieri legal.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:41, 19 Iunie 2017
Persoanele fizice nu pot angaja zilieri, potrivit Legii nr.52/2011.

Potrivit art.1 alin.1 lit.b din Legea nr.62/2011, beneficiar de lucrări, poate fi : persoana juridică, persoana fizică autorizată, întreprinderea individuală, întreprinderea familială, pentru care zilierul desfăşoară activităţi necalificate cu caracter ocazional.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Muncă cu zilieri manuyel manuyel Bună ziua. Am o întrebare legata de munca cu zilieri. Lucrez în domeniul agricol ,având teren în proprietate și cu contract de comodat. Pentru ... (vezi toată discuția)
Munca sezonieră la producătorii agricoli. DorinaCet DorinaCet Un producător agricol, care nu are formă juridică, ci doar atestat de producător, poate angaja muncitori sezonieri? Îmi puteți spune câte persoane se ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii serbananca2000 serbananca2000 Daca am o societate a carei activitate principala: Cod CAEN 7311- activitati ale agentiilor de publicitate, si am incheiate contracte de prestari servicii cu ... (vezi toată discuția)