avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! As avea nevoie si eu de un model de cerere ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! As avea nevoie si eu de un model de cerere ptr reabilitarea ...

Buna ziua! As avea nevoie si eu de un model de cerere ptr reabilitarea fatadei blocului, catre primarie,ma puteti ajuta cu una? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 11:10, 27 Martie 2023
Mergeti la Primarie. Este posibil ca acolo sa vi se de-a un model de cerere pe care ar trebui sa-l completati.
Bine ar fi ca inainte de a merge la Primarie, sa deschideti pagina de internet a Primariei locale. S-ar putea sa gasiti ce va intereseaza si poate nici nu mai este nevoie sa va deplasati la dumnealor.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare fațadă condominiu DaniSarah DaniSarah A făcut cineva vreo cerere scrisă la autoritățile admin. publice pentru modificarea aspectului fațadei blocului? Art.32/L.196/2018 prevede o asemenea ... (vezi toată discuția)
Acord de asociere petitemichele petitemichele Buna seara, O Asociatie de proprietari (un bloc cu o singura scara)poate fi obligata sa se asocieze cu un alt bloc cu trei scari(fara asociatie) de catre ... (vezi toată discuția)
Anvelopare bloc cu două scări și două asociații: cum se procedează când doar una dintre ele are dosarul aprobat? EUGENIA49 EUGENIA49 Un bloc cu 2 scări dar cu 2 asociații una din scări vor să anvelopeze blocul au tot dosarul aprobat .Cealaltă scara nu are dosar intocmit ptr. anvelopare ... (vezi toată discuția)