Salut mă confrunt cu o problemă, am nevoie de sprijinul dvs pentru a-mi spala imaginea, nu suport ideea că am fost amendat in mod abuziv, dacă aș fi fost vinovat nu m-ar fi deranjat S.O.S.!
1) înainte de toate menționez că, am primit o amendă abuziv,
2) am făcut o plângere contravențională,
3) apoi am fost avizat să plătesc taxa judiciară de timbru,
4) am plătit-o și am făcut o cerere de reexaminare timbru,
5) in data de 03.04.2023 a fost o ședință de care nu am avut habar, practic nu am fost înștiințat in nici un fel, nu am primit citație..absolut nimic, deci nu m-am prezentat, dar .. am obervat de pe net că..
6) sa dat decizia de mai jos...
7) Ce înseamnă, ce este de făcut?
Tip soluție: Încheiere - Abținere -
Soluția pe scurt: Admite declarația de abținere formulată de către domnul judecător Cucu Cristi Georgian. Dispune trimiterea cauzei la compartimentul registratură în vederea repartizării aleatorie. Fără cale de atac. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția pârților prin mijlocirea grefei instanței, azi
Document: Încheiere – abținere
Nimic. Nu trebuie să faceți nimic. Așteptați ca dosarul dvs. să primească un termen de judecată la un alt complet, ca urmare a admiterii declarației de abținere formulate de judecător. (A considerat că se află intr-o situație de incompatibilitate. Dumnealui știe de ce. Noi n-avem de unde să cunoaștem motivul).
A! Și e firesc să nu fi fost înștiințat, fiindcă cererea de abținere se soluționează în camera de consiliu, fără citarea părților.
Doamnă romascanu, am fost foarte nemultumit, considerand că, citația s-a pierdut undeva pe drum și am pierdut din motiv de neprezentare, Vă mulțumesc pentru răspuns, sper să aveți dreptate, sincer mi-ați luat o piatră de pe inimă!
romascanu
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Păi, ca să fi pierdut, ar fi trebuit să scrie pe undeva ...respinge (sau anulează) plângerea.
Or, nici vorbă de așa ceva în textul pe care l-ați preluat din portal.