avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Aș dori un sfat în legatură cu soluția dată de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Aș dori un sfat în legatură cu soluția dată de înstanță - Document: încheiere – abţinere ....

Aș dori un sfat în legatură cu soluția dată de înstanță - Document: Încheiere – abţinere

Tip solutie: Încheiere
Solutia pe scurt: Admite declaraţia de abţinere formulată de către domnul judecător xxx. Dispune trimiterea cauzei la compartimentul registratură în vederea repartizării aleatorie. Fără cale de atac. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanței, azi,
Document: Încheiere – abţinere[

Ce inseamnă ”Fără cale de atac”!?
Ultima modificare: Marți, 4 Aprilie 2023
Cretu Jan Marian, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:47, 4 Aprilie 2023
Dispune trimiterea cauzei la compartimentul registratură în vederea repartizării aleatorie.

Nu puteti ataca decizia de a se trimite dosarul la registraura...
Mulțumesc pentru Răspuns!!! .. eu am avut impresia că mi-au anulat cererea, că au respins-o. Dacă mă abonez există sanse să primesc răspunsuri mai rapid la anumite întrebări, nu de alta dar platforma dvs avocatnet.ro îmi place foarte mult pentru că ne ajută pe noi toți cei care nu avem absolut nici un pic de experiență în acest domeniu
Ultima modificare: Marți, 4 Aprilie 2023
Cretu Jan Marian, utilizator
N-are legatura abonarea cu raspunsurile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tip soluție: Încheiere - abținere - ce înseamnă, ce este de făcut? Nedelea Florin Nedelea Florin Salut mă confrunt cu o problemă, am nevoie de sprijinul dvs pentru a-mi spala imaginea, nu suport ideea că am fost amendat in mod abuziv, dacă aș fi fost ... (vezi toată discuția)
Cu cale de atac odată cu fondul.. ravas ravas buna seara am primit urmatoarea solutie: Tip solutie: Amână pronunţarea Solutia pe scurt: În temeiul art.396 alin.1 C.proc.civ. amână pronunţarea la ... (vezi toată discuția)
Contestare executare silita acn acn Buna ziua ! Ce inseamna ; Amână pronunţarea în cauză la data de 04.05.2017, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei ... (vezi toată discuția)