avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sunt partea vătămată Intr un dosar cu tâlhărie ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Sunt partea vătămată Intr un dosar cu tâlhărie și am rămas ...

Sunt partea vătămată Intr un dosar cu tâlhărie și am rămas cu niste traume pentru care vreau sa cer daune morale. Dosarul se afla in cameră preliminară, Menționez că am fost informat că inculpații se afla în arest domiciliar și am primit o citație că am 20 de zile la dispoziție să depun în scris cereri și excepții cu privire la cameră preliminară, acum este momentul sa cer daunele morale sau când? la ce se referă prin "20 de zile dispoziție termen pentru cereri și excepții ? Explicați mi va rog frumos din suflet
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:01, 11 Aprilie 2023
Puteti cere si acum dar se face la primul termen de judecata dupa ce se finalizeaza camera preliminara.
Ar fi bine sa aveti si avocat intrucat inculpatii vor fi obligati sa va plateasca si avocatul.

Bucuresti 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caz penal dare de mita Alina.1989 Alina.1989 Buna ziua! Va rog daca se poate sa imi raspundeti la o intrebare ,o persoana aflata in arest de 50 de zile,in situatia de camera preliminara si la care nu i sa ... (vezi toată discuția)
Lamurire masuri si exceptii dispuse de judecatorul de camera preliminara Paul2017 Paul2017 Buna ziua, Ce inseamna mai exact: - obiectul dosarului: masuri si exceptii dispuse de judecatorul de camera preliminara in calitate de inculpat? - ... (vezi toată discuția)
Camera preliminara-decizia este definitiva daca nu depun exceptii mezgageza mezgageza intr-un dosar in camera preliminara decizia ramane definitiva daca inculpatul nu depune exceptii.....daca depun exceptii si resping am drept de ... (vezi toată discuția)