Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

DOSAR PENAL VATAMARE CORPORALA. Buna ziua și Hristos a înviat Am o întrebare legată de un ...

Buna ziua și Hristos a înviat
Am o întrebare legată de un proces. Am avut un accident rutier și am fost singur în mașină, dar mi sa făcut dosar penal pentru vătămare corporală și aș dori să știu dacă se poate grăbi procesul (plec din tara) și cam ce rezultate sunt după finalizarea acestuia. Mulțumesc anticipat
Buna ziua, vi s-a intocmit dosar penal pentru ca probabil dvs. ati fost cel accidentat. Pentru grabirea procesului aveti la indemana o cerere de comunicare stadiu dosar si in functie de circumstantele spetei contestatie impotriva duratei procesului. Anticiparea rezultatelor cercetarilor nu poate avea loc in lipsa studierii dosarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asta am patit acum 3 luni, eu sunt cel cu axf, ce mi recomandati ... 6cristi7 6cristi7 Asta am patit acum 3 luni, eu sunt cel cu AXF, ce mi recomandati sa fac?.. Accidentul de circulatie s-a soldat cu vatamarea corporala a conducatorului ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu vatamare corporala FlinT FlinT Buna seara! As dori cateva sfaturi legate de un dosar pe care il am pe rol...in mare lucrurile s-au desfasurat cam asa: la inceputul lunii februarie am fost ... (vezi toată discuția)
Accident rutier, dosar penal alexandra2726 alexandra2726 Buna, fratele meu acum 3luni de zile a avut un accident rutier.Conducea si era in masina cu fosta lui sotie,se certau iar aceasta a inceput sa-l loveasca si ... (vezi toată discuția)