Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sesizare ITM

Pe data de 14.01.2010 am depus o sesizare la ITM,pe motiv ca nu au vrut sa imi dea contractul de munca sau adeverinta de vechime de la firma de unde am plecat.As vrea sa stiu cam in cat timp voi primi un raspuns de la ITM.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:55, 26 Ianuarie 2010
institutiile publice sint obligate sa raspunda solicitarilor in termen de 30 zile de la data primirii acestora.
In termen de 30 de zile de la data înregistrării petiţiei sau maxim 45 de zile in situaţia în care aspectele sesizate prin petiţie necesită o cercetare mai amănunţită.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen raspuns solicitati / cereri geoo83 geoo83 In urma unor cereri / solicitari privind recalcularea drepturilor salariale, ale cadrelor didactice, inregistrate la secretariatul scolii, care este termenul ... (vezi toată discuția)
Intrebare marsoi_25 marsoi_25 daca am facut o sesizare la ITM ar trebui sa primesc raspuns ? daca da cam ce perioada ? (vezi toată discuția)
Institutiile statului in cat timp trebuie sa-ti dea un raspuns la o problema ridicata ? sd sd Am depus la secretariatul scolii unde am catedra, un dosar privind reincadrarea pe post conform Ordinului Ministrului Educatiei, nr. 3235 din 09.02.2010. ... (vezi toată discuția)