avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua!Sunt chirias ANL si nu de curand mi-a fost ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua!Sunt chirias ANL si nu de curand mi-a fost recalculata ...

Buna ziua!Sunt chirias ANL si nu de curand mi-a fost recalculata chiria, dar...... cota de 10% din veniturile pe mebru, a fost inmultit cu numarul de membrii, asa se procedeaza? Ma poate ajuta cineva?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:45, 9 Mai 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este procedura special prevazuta de [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirias anl LISA2000 LISA2000 Buna ziua ! Locuiesc intr-un bloc ANL,de aproape 5 ani,din motive administrative din 10 chiriasi am ramas doar 2,a fost taiat curentul electric pt neplata.Nu ... (vezi toată discuția)
Chirie locuinta tip anl raluca-2 raluca-2 Buna ziua, Locuiesc intr-o locuinta tip ANL, pe care am si cumparat-o intre timp. Pentru perioada in care am fost chirias, stiu ca chiria trebuia calculata ... (vezi toată discuția)
Cumparare locuinta cu chirie de la anl ancasiia ancasiia Locuiesc intr-un apartament cu chirie de la ANL si am inteles ca dupa 5 ani se poate cumpara. Problema mea este urmataorea: dosarul de inchiriere a fost facut ... (vezi toată discuția)