avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Bună ziua..Dacă mi-am montat panouri fotovoltaice pe ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Bună ziua..Dacă mi-am montat panouri fotovoltaice pe banii ...

Bună ziua..Dacă mi-am montat panouri fotovoltaice pe banii mei pot participa la programul Casa Verde??
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:14, 10 Mai 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti, pt alte panouri pe casa unde aveti adresa din buletin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o casa de vacanta unde as dori sa montez panouri ... fidelianasb fidelianasb Buna ziua,am o casa de vacanta unde as dori sa montez panouri fotovoltaice co programul casa verde .Am probleme cu schimbarea domiciliului la casa de ... (vezi toată discuția)
Prin programul casa verde, mi-a fost aprobat dosarul de instalare. gabistanciu2015 gabistanciu2015 Prin programul CASA VERDE, mi-a fost aprobat dosarul de instalare panouri fotovoltaice, cu o firma agreata de program. Dupa un an de la instalare, ma suna ... (vezi toată discuția)
Beneficiar fotovoltaice decedat.bună ziua! socrul meu a fost beneficiarul proiectului casa verde/panouri ... Lena Pop Lena Pop Bună ziua! Socrul meu a fost beneficiarul proiectului casa verde/panouri fotovoltaice 2023. Acesta a decedat ulterior, în februarie 2024. Se poate înlocui ... (vezi toată discuția)